EHBO BHV Amersfoort

Help levens redden, sta jij al geregistreerd?

Nederland kent duizenden gecertificeerde EHBO-ers en BHV-ers. Het grootste gedeelte van deze mensen heeft de opleiding gedaan omdat ze mensen willen kunnen helpen in geval van nood. Maar dan moet je wel weten dat er een noodgeval is.

De landelijke Hartslagnu hulpdienst is een initiatief wat hierop inspeelt. Gecertificeerde EHBO-ers en bedrijfshulpverleners kunnen zich registeren als vrijwillig hulpverlener. Ook bedrijven kunnen zich aanmelden als Maatschappelijk Verantwoord & Betrokken Organisatie.  Zij stellen hun BHV-ers tijdens werktijd beschikbaar voor hulpverlening in een noodgeval.

Geregistreerde hulpverleners krijgen via een app bericht als er in hun buurt een ongeval plaats heeft gevonden. Zo probeert de organisatie ervoor te zorgen dat slachtoffers zo snel mogelijk eerste hulp ontvangen, totdat de officiële hulpdiensten gearriveerd zijn. Op deze manier helpen bedrijven en burgers elkaar in geval van nood.

Wil jij ook je steentje bijdragen en ben jij in het bezit van een geldig EHBO- of BHV certificaat? Wacht dan niet langer, en geef je op als vrijwillig hulpverlener.  Voor meer informatie of registreren, kijk op https://www.hartslagnu.nl

Geplaatst op 13 oktober 2020

Nieuws

Contactgegevens

Telefoon : 06 208 306 49
info@ehbo-en-bhv.nl

Neem contact op