EHBO BHV Amersfoort

Inmiddels is het EFR Instructeurprogramma ook door scholen ontdekt. Meer dan de helft van onze EFR Instructeur cursisten van afgelopen jaar, werken op het middelbaar of voortgezet onderwijs.

Docenten volgen in 3 dagen op eigen of onze locatie een opleiding tot instructeur in EHBO en reanimatie en kinder-EHBO, zodat ze zelf kunnen lesgeven en certificeren. Voor het tweetalig onderwijs is dit de enige EHBO en Reanimatie cursus in Nederland waarvan alle lesmaterialen buiten Nederlands ook in het Engels, Spaans en nog 17 andere talen verkrijgbaar zijn.
Een aantal scholen geven inmiddels EFR cursussen tijdens hun Dalton uren.
Veel docenten LO volgen bij ons een 3-daagse opleiding tot instructeur voor het geven van EHBO & reanimatie bij het vak BSM
Ook docenten Biologie blijken belangstelling te hebben voor het geven van EHBO & Reanimatie lessen.
EHBO en Reanimatie lessen worden op steeds meer scholen een vast onderdeel in projectweken.
Bij ROC’s die hun leerlingen via de opleiding Zorg en Welzijn opleiden voor een baan in de kinderopvang, kunnen hun docenten als EFR Instructeur ook de NIKTA cursus, Acute zorg voor kinderen geven. Dit certificaat is erkent door het Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid, voor de kinderopvang en gastouders.
Er zijn 3 verschillende EHBO boeken die ervoor zorgen dat je veel flexibiliteit hebt in de keuzes en lestijd om de lessen in te plannen.

Kijk voor meer informatie op onze speciale EHBO Instructeur cursus website http://cursus-ehbo-instructeur.nl/

Geplaatst op 23 november 2020

Nieuws

Contactgegevens

Telefoon : 06 208 306 49
info@ehbo-en-bhv.nl

Neem contact op