EHBO BHV Amersfoort

EHBO & BHV Amersfoort biedt onder ander de volgende cursussen:

Volwassen-EHBO en reanimatie
De meeste mensen realiseren zich het niet, maar de kans dat je een noodsituatie meemaakt is het grootst in je directe omgeving. Denk aan thuis, op je werk of op de sportclub. Allerlei plaatsen waar niet direct een arts of ambulance beschikbaar is. Weten wat je kunt doen in een dergelijke noodsituatie kan veel verschil betekenen voor het slachtoffer.
Lees meer

Kinder- EHBO en reanimatie
Kinderen zijn nieuwsgierig, onderzoekend en ondernemend. Uitstekende eigenschappen om de voor hen nieuwe wereld te leren kennen. Helaas leidt deze instelling ook makkelijk tot kleine ongelukjes met schaafwonden en sneetjes, of ernstiger situaties waarbij het kind bijvoorbeeld een hersenschudding oploopt. Een kind is van zijn / haar ouder(s) of verzorger(s) afhankelijk, juist in dit soort situaties.
Lees meer

EHBO voor gastouders en kinderopvang
Werk je in de kinderopvang of al gastouder? Dan ben je verantwoordelijk voor de kinderen van anderen. Dat betekent dus ook dat je moet kunnen helpen op het moment dat een kind verwond raakt.
Lees meer

Bent u op zoek naar een andere EHBO-cursus, of wilt u graag maatwerk? Neem voor informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws

Contactgegevens

Telefoon : 06 208 306 49
info@ehbo-en-bhv.nl

Neem contact op